top of page
krul-01.jpg
krul-01.jpg

Ankh

De kracht van de Ankh

De kracht van de ANKH zit hem in de vorm en het energie geleidende materiaal waardoor het ook vaker de naam ‘levensstaf’ genoemd word. Zo heeft de Ankh een plus en een minpool. Het is te vergelijken met het magnetiseren maar dan vele malen krachtiger. Met de Ankh word voornamelijk via de chakra’s en de energiebanen (meridianen) van het menselijk lichaam en energiesysteem gewerkt. 

Het speciale symbool van de Ankh staat bekend als “LEVENSKRUIS” ofwel “de SLEUTEL van het LEVEN”.

 

De Ankh is net als klankschalen opgebouwd uit zeven metalen. Van oudsher is de Ankh gebruikt door de priesters en priesteressen uit Egypte en Atlantis om te helen, te kalmeren en het lichaam aan te zetten tot het zelfhelende vermogen van je lichaam. De 7 metalen waaruit het is vervaardigd is Goud (Zon), Zilver (Maan), Kwik (Mercurius), Koper (Venus), Ijzer (Mars), Tin (Jupiter), Lood (Saturnus). Deze zeven metalen zijn ieder verbonden met een van de bovengenoemde planeten.

 

De twee benen of armen van de Ankh werken als een stemvork. Een stemvork wordt gebruikt om muziekinstrumenten te stemmen. Een Ankh is een stemsleutel en kan hetzelfde doen voor je lichaam.

De Ankh is een instrument met een wijsheid aan symboliek, welke steeds vaker word (her)ontdekt. Je kunt de Ankh voor jezelf gebruiken alsmede voor therapeutische behandelingen. Elke Ankh heeft een unieke trilling. De grote therapeuten Ankh word als het ware het ‘Zielsmaatje’ van de persoon die ermee gaat werken en dit is terug te horen in het geluid van de Ankh. Elke Ankh heeft zo zijn eigen unieke trillingsfrequentie! En dus zijn eigen klank.

Vasthouden van de Ankh
Wanneer je de Ankh vasthoudt, versterkt het je kracht en je energie. Je kunt met de energie van de Ankh blokkades weghalen. Als je de benen van de Ankh naar je toe richt, ontvang je energie. Richt de Ankhbenen van je af, dan geef je energie.

Een goed gebruik van de Ankh helpt de persoon die hem gebruikt bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Gebruik van de Ankh
De Ankh is persoonsgebonden, met specifieke werkingen voor de eigenaar. 

Een Ankh kan als healing voor jezelf en een ander worden gebruikt. Wanneer iemand bijvoorbeeld last heeft van een blokkade bij een chakra, kan dit instrument worden gebruikt om deze blokkade op te heffen. Voordat de Ankh door Frank kan worden vervaardigd, is persoonlijk contact met de toekomstige eigenaar belangrijk. Frank stemt de Ankh namelijk af op wat deze persoon nodig heeft. 

De Essentie van de Ankh
De essentie is dat een Ankh met jou resoneert! Je kunt de Ankh als antenne gebruiken voor een verbinding met de bron. De Ankh brengt het heelal naar jou.

Sommige mensen hebben heimwee naar de sterren, of herinneringen van vorige levens aldaar. Je voelt een aantrekking tot de Ankh, omdat je die verbinding met de bron herkent. Wanneer je een sterke verbinding hebt met de bron, kan de helende werking van dit symboolvoorwerp zeer krachtig voor je worden.

De ANKH als symbool van spiritualiteit,

De ANKH word ook vaak vertegenwoordigd als een sleutel. Met de lus als bovenkant staat dit symbool voor alle verborgen kennis. Ook symboliseert de sleutel het eeuwige aspect van de ziel, omdat het geen begin en einde heeft.

 

Zo is er nu naast de mogelijkheid om de door Frank zelf gemaakte ANKH(en) aan te schaffen nu ook de mogelijkheid om een ANKH behandeling te ervaren. 

De ANKH behandeling is een energetische reiniging.
Want ons lichaam herinnert ons voortdurend aan datgene wat we ooit ervaren hebben en nog niet afgerond of geheeld hebben. Ons lichaam bewaart alle positieve en negatieve ervaringen, trauma’s, verdriet en opgedane emoties. 

 

Een Ankh behandeling werkt op de Chakra’s en behandeld alle lichamen: fysiek, emotioneel mentaal, energetisch. Het bewustzijn van de ziel word versterkt zodat je meer en meer in contact komt met jou unieke innerlijke wijsheid.

*Tijdens de behandeling lig je met je kleren aan op de behandelstoel/massagetafel*

 

Tijdens de Ankh behandeling kun je:

-De energiebalans in het lichaam herstellen

 

-Oude ballast, die bestaat uit beperkende gedachten en overtuigingen vaak opgelegd door anderen, weg halen

 

-Spanningen, oude blokkade’s en trauma’s uit het verleden weg halen

 

-De chakra’s die geblokkeerd zijn openen en in balans brengen

 

-De energietrilling  verhogen 

 

-Je vrij maken van energieën die niet van jouw zijn en voortkomend uit vele familie generaties voor ons


Contact
Heb je interesse in de Ankh of zou je er graag een Ankh behandeling willen?

Neem dan gerust contact op met Frank : praktijkfrank@gmail.com of 06-22515535

                                                       
Prijzen
Alle zelfgemaakte Ankhen bestaan uit een legering van 7 metalen en worden helemaal met de handgemaakt door Frank. Hij laadt de ANKH-(en) zo op zodat ze helemaal afgestemd zijn op de zielsenergie van de ontvanger. Frank’s helende energie en afstemming geeft elke Ankh de liefde en aandacht die het verdient. 

De prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten. 

Grote therapeuten-Ankh ca. 23 cm hoog €211 per stuk

Middelmaat Ankh ca. 15 cm € 155

reis Ankh ca. 11 cm € 99

Set: vrouwelijke en mannelijke grote therapeuten Ankh € 400

Alle Ankhen kunnen zowel mannelijk als vrouwelijk (rechtsom/linksom) gebogen worden, prijs blijft gelijk!   
Iedere Ankh word op persoonlijke zielsenergie gemaakt!   

IMG_E1600.JPG
bottom of page