top of page
krul-01.jpg

Over mij

Mijn naam is Frank Seerden,

 

Een spontane rechtdoor zee, spirituele, ondernemende en lieve alsook daadkrachtige man.

Getrouwd met mijn lieve vrouw Nancy en papa van ons te gekke, heerlijke, prachtige mooie grote gezin en trotse opa van een prachtige kleinzoon. Dingen welke ik graag in mijn vrije tijd doe zijn: wandelen, fietsen, lekker (uit)eten, uitstapjes, tuinieren, motorrijden, Yoga/Pilatus

 

​Al van kinds af aan voelde, zag en hoorde ik meer en was ik in puurheid verbonden met moeder aarde. Het leven zag ik als een groot avontuur waarin ik onbezorgd, spontaan en lachend mijn weg bewandelde. Dat veranderde vanaf het moment dat ik met de schoolsystemen en de (prestatie)druk uit de maatschappij te maken kreeg. Opgroeiend als middelste (van nog een broer en een zusje) in een toch wel technisch gezin, waarover gevoelens praten of ze laten zien niet echt ruimte voor was.

 

En hoe lief en zorgzaam mijn ouders ook waren, soms miste ik gewoon de aansluiting qua het delen van je gevoel en wat er binnenin me omging. Als kind was ik ondernemend en altijd met mijn handen bezig of om aan dingen te sleutelen of te repareren of om te magnetiseren/healen (toen nog niet wetende wat dat was). Ook zaaide ik allerlei zaden in de tuin om deze op een later moment te oogsten. Na een lange zoektocht (samen met mijn vader) naar een vervolg-opleiding ging ik de opleiding tot Fijn Mechanisch Bankwerker bij het opleidingsinstituut Philips te Sittard doen. Hier vond ik mijn passie, creëren met mijn handen. De opleiding sloot ik met goed gevolg af.

Een aantal jaar later begon ik aan een nieuwe uitdaging en ging ik als Bouwkundig-Leiding Tekenaar aan het werk bij Waterschap Zuiveringsschap Limburg. In 1997 gooide ik het roer compleet om en begon ik voor mezelf als Seerden Bouw & Advies een Bouwbedrijf wat tot op de dag van vandaag garant staat voor service, vakmanschap en kwaliteit.

Nu hoor ik je denken tot op de dag van vandaag? je bent toch ook Natuurgeneeskundig Therapeut?

Nou dat zal ik je vertellen: Het altijd 'aan' staan, hard en (te)veel werken, trauma's en de prestatiedruk resulteerde uiteindelijk in een fikse Burn-out met alle gevolgen van dien.

De balans tussen mijn hoofd en hart was volledig weg.

Om mezelf weer terug te vinden heb ik gelukkig veel hulp gehad. Daarnaast ben ik zoek gegaan naar een opleiding waarin ik als hoog sensitief persoon me weer 'thuis' kon voelen en nog belangrijker ik de taal van het lichaam beter zou begrijpen. Zo kwam ik terecht bij het E.E.N.®-Instituut te Panheel hier volgde ik de SHO Registeropleiding Medische en Psychsociale Basiskennis en de Registeropleiding tot E.E.N.® -therapeut deze heb ik met goed gevolg afgerond waardoor ik voldoe aan alle eisen en accreditaties. Zo heb ik ook geleerd dat ik mijn hoogsensitiviteit als kracht kan inzetten en dat ik de gave heb om energie in de goede stand te zetten. Dit heel eenvoudig kan worden toegepast in ons mooie prachtige holistische systeem welke lichaam & ziel heet.

 

Niks zweverigs puur toepassen van natuurkundige wetten.

De ideale balans voor mij is de combinatie tussen Seerden Bouw & Advies en in mijn praktijk als Regressie-, Hypno- en Energetisch Therapeut in 't Vlinderhuis.

Spreekt bovenstaande tekst je aan, voel je welkom.

 

Warme groet, Frank

IMG_1612.JPG
bottom of page